Welkom bij Ceremonizo

 

Vier het leven & de liefde!

Ceremonizo zorgt als spreker of trouwambtenaar voor een persoonlijke ceremonie, in jullie sfeer en op je eigen plek. Creëer de mogelijkheid om op elke plek te trouwen, op de manier die recht doet aan jullie wensen en stijl. Imke van Heyster inspireert, denkt in creatieve mogelijkheden en verbindt. Een eerste indruk en informatie vind je op deze pagina’s en de sociale media, welkom!

 

 


 

 

 

Multilingual

Welcome to Ceremonizo. Imke van Heyster is an independent speaker and wedding official, passionate to create custom made ceremonies on any location, in fluent Dutch and English, mingling languages and cultural habits. Ceremonizo listens and inspires, aiming for a personal ceremony. Please contact us for more information in English or any other enquiries or requests.

 


 

 

Trouwen

Wettelijk trouwen kan in elke gemeente, ik ben beëdigd. Je eigen locatie kan soms als trouwlocatie worden benoemd. Ceremonieel trouwen kan altijd. Je ontvlecht het formele en emotionele deel, regel het wettelijk deel op een (kostenloos) moment, de formaliteit en daarna trouw ik jullie op jullie plek en manier, met jullie gasten. Hierin denk ik graag mee en bied inspiratie, het creëert bijzondere mogelijkheden.

 


 

 

Werkwijze

Ceremonizo verstrekt graag informatie en ook de eerste kennismaking is vrijblijvend. We bespreken jullie wensen en mogelijkheden. Stellen die kiezen voor Ceremonizo gunnen zichzelf een persoonlijke ceremonie en investeren daarin, de hoogte daarvan hangt af van jullie wensen. Besluiten jullie je door mij te laten verbinden dan gaan we uitgebreid in op jullie verhaal en geven samen jullie ceremonie vorm.

 


 

  

 

Wie is Ceremonizo?

Ceremonizo is een dienst van Imke van Heyster, met als passie het bieden van mogelijkheden om helemaal naar eigen smaak te trouwen of je ceremonie te vieren. Imke in het kort. Enthousiast en geïnspireerd, professioneel en naast een goede spreker ook een een goed luisteraar. Ik kan met humor reageren en ook gevoelige zaken bespreken waar nodig. Door o.a. mijn studie en verblijf in het buitenland spreek ik vloeiend (Brits-)Engels, ook heb ik eerder ceremonies mogen leiden in het Limburgs dialect of een combinatie van talen. Ik werk door heel Nederland en in het buitenland.